O medijskem portalu

Splošni pogoji

Ta dokument opisuje pogoje uporabe spletne strani mediaspeed.net. Z uporabo spletne strani se strinjate s pogoji uporabe, za katere si pridržujemo pravico do spremembe. Če se s pogoji ne strinjate, uporabo strani odsvetujemo. Na spletni strani lahko dostopate do naših baz fotografij in podatkov. Vsebina: fotografije in podatki, objavljeni na spletnih straneh mediaspeed.net, so in ostajajo last mediaspeed Borut Cvetko s.p.! Če s pogodbo med vami in lastnikom spletne strani ni določeno drugače, je uporaba vsebine dovoljena le za osebno uporabo. Posredovanje fotografij tretjim osebam ali vnašanje v digitalne podatkovne baze je dovoljeno le s pisnim pristankom.

Profesionalni uporabniki:

Dostop do nekaterih delov strani je mogoč le registriranim uporabnikom. Za registracijo kontaktirajte: info@mediaspeed.net, M: 031 377 776, T: 02 462 27 90.

Ob registraciji vam bomo dodelili uporabniško ime in geslo. Za ohranitev tajnosti gesla ste odgovorni sami, s tem pa tudi za kakršno koli zlorabo tega gesla, z vašim dovoljenjem ali brez. Ob prijavi na spletno stran lahko dostopate do visoko resolucijskih fotografij. Fotografije se lahko objavlja v vse namene razen v reklamne. Za uporabo v reklamne namene je potrebna pisna privolitev mediaspeed.net.

Mediaspeed si pridržuje pravico do spremembe kateregakoli dela spletne strani in izbris kateregakoli dela vsebine brez vnaprejšnjega obvestila.

Dovoljeno je, da na našo spletno stran naredite povezavo, če pri tem vključite logotip mediaspeed.net. Na drugih spletnih mestih je sicer brez dovoljenja prepovedano objavljati, reproducirati, distribuirati ali kako drugače uporabljati vsebino s spletne strani mediaspeed.net.

Pridržki:

Mediaspeed se na vse načine trudi, da zagotovi najbolj točne in najnovejše podatke na svojih spletnih straneh, vendar ne prevzema nobenih garancij za posledice njihove uporabe. Vsi uporabniki vso objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost. Ne Mediaspeed, Borut Cvetko s.p., ne nihče, ki je sodeloval pri nastanku in izdelavi teh spletnih strani, zato ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa, uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

© 2005-2019 Mediaspeed.net. Vse pravice pridržane.