O medijskem portalu

Varstvo osebnih podatkov

Izjava o varstvu podatkov določa način oziroma postopek zbiranja in uporabe osebnih podatkov. S pridobljenimi osebnimi podatki upravlja mediasped.

Mediaspeed izjavlja, da varuje zasebnost vsakega obiskovalca spletne strani. Brez privolitve obiskovalcev ne bomo razkrili nobenih osebnih podatkov razen v primerih, ki jih določa zakonodaja.

Neosebni podatki:

Po zakonodaji smemo zbirati vaše neosebne podatke, kot so: kateri brskalnik uporabljate, podatek o tem, s katere spletne strani ste bili povezani na našo spletno stran. Na podlagi teh podatkov ne morete biti identificirani, nam pa koristijo le za pripravo učinkovitih storitev na spletni strani. Podatke o številu povezav s tretje spletne strani na našo spletno stran lahko posredujemo lastniku ali upravljavcu tretje spletne strani, saj vas na podlagi teh podatkov ni mogoče identificirati.

Podatki, ki se zapišejo na trdi disk:

Kadar obiščete našo stran, lahko na vaš računalnik shranimo nekatere podatke (poznano kot "cookie"). Ti podatki pospešijo uporabo naše spletne strani, vendar pa jih lahko kadarkoli izbrišete ali preprečite z ustrezno nastavitvijo v programski opremi.

Varnost:

Vzpostavili smo tehnologijo in pravila zaradi zaščite vaše zasebnosti pred nepooblaščenim dostopom in nedopustno uporabo. Ukrepe bomo posodabljali skladno z razvojem tehnologije.

Tretje osebe:

Za pravila o zasebnosti in prakso na drugih spletnih straneh ne odgovarjamo, tudi če do njih dostopite preko povezav na naši spletni strani. Priporočamo, da si preberete splošne pogoje uporabe in izjavo o varstvu podatkov posamezne spletne strani, ki jo obiščete. Poleg tega ne odgovarjamo za splošne pogoje uporabe in izjavo o varstvu podatkov in rabe podatkov s strani lastnikov oz. upravljavcev drugih spletnih strani, s katerih ste bili povezani na našo spletno stran. Priporočamo, da si preberete pravila o zasebnosti posamezne spletne strani, ki jo obiščete in pišite lastniku ali upravljavcu take spletne strani, če imate kakšno vprašanje.

Dodatna pojasnila:

Z morebitnimi dodatnimi vprašanji in predlogi se obrnite na elektronski poštni naslov info@mediaspeed.net.

© 2005-2019 Mediaspeed.net. Vse pravice pridržane.